Σχετικά

ιδανικο
«Ιδανικό». Τι είναι αυτό το ιδανικό; Η ειρήνη; Η δημοκρατία; Η ελευθερία του λόγου, της ζωής, των αποφάσεων; Όλα αυτά μαζί;

Πολλά παράξενα ερωτήματα, αρκετή δόση αλκοόλ, σε παράλληλη τροχιά με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, στην κοινωνία που ζούμε, που βιώνουμε την ανασφάλεια, την αδικία, την ανελευθερία της βούλησης και την ανυπαρξία της δημοκρατίας «γέννησαν» σε εμάς την <<ανάγκη>> δημιουργίας ενός χώρου δημιουργικής έκφρασης… ενός χώρου που οι απόψεις μας για την πολιτική, τις τέχνες, τη μουσική και όλα όσα εμπλέκονται στην καθημερινότητα μας, θα αποτυπώνονται.

Και κάπως έτσι, ιδρύθηκαν οι Los Innuendos

Ίσως παρορμητική η κίνηση αυτή. Μπορεί να είναι μια τρέλα της στιγμής. Μια κάυλα που λαθεμένα μεταφράστηκε ως κάτι ανώτερό της. Αλλά, όπως ο Oscar Wilde είπε, » Όταν παρατραβάει η στέρηση, πεθαίνει η επιθυμία «. Και όσο η επιθυμία αυτή ζει στον καθέναν από εμάς, οφείλουμε, ως ένδειξη σεβασμού στο σπάνιο αυτό συναίσθημα, να ενδώσουμε και να το αγκαλιάσουμε. 

Αυτοί, λοιπόν, είμαστε. Μια παρέα ονειροπόλων, παρορμητικών αναζητητών του «Ιδανικού». Και το Blog αυτό είναι το ταξίδι προς την Ιθάκη….

Φίλε αναγνώστη,

Καλώς ήρθες στο LosInnuendos.com…

 

1439223040tumblr_nomov6ZRdi1thk6vpo1_1280
» Ο Νους μας είν’ αληταριό, κι όλο θα δραπετεύει…»